Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ 19-20/1/2013

Συνεχίζονται το διήμερο 19-20 Ιανουαρίου οι περιφερειακές συσκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίες στοχεύουν στον συντονισμό των αυτοδιοικητικών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ανά περιφέρεια, καθώς και στην προετοιμασία των περιφερειακών προγραμμάτων του κόμματος.
Ήδη, έχουν πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου οι συσκέψεις στη Δυτική και στη Στερεά Ελλάδα, με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, στις οποίες αναπτύχθηκε γόνιμος προβληματισμός και κατατέθηκαν χρήσιμες προτάσεις.
Σε συνέχεια των επιτυχημένων αυτών συναντήσεων, το Σάββατο 19/1 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης, όπου θα παρευρεθούν εκ μέρους του κεντρικού Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  ο Κ. Πουλάκης (μέλος Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, υπεύθυνο για την ΤΑ) και οι Δ. Μπίρμπας και Π. Σκούτας (μέλη της Γραμματείας του Τμ. Αυτοδιοίκησης), ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου, παρουσία του συντονιστή του Τμ. Αυτοδιοίκησης και μέλους του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., Σπ. Τζόκας.
Οι συσκέψεις θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου