Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε χθες (Παρασκευή 15/2/2013) η αυτοδιοικητική σύσκεψη του τμήματος ΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τα αυτοδιοικητικά στελέχη του που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια των Ιονίων νήσων. Στην σύσκεψη συζητήθηκαν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τους δύο βαθμούς ΤΑ και παρευρέθηκαν οι Μπίρμπας Δημήτρης και Σκούτας Παναγιωτης, (μέλη της γραμματείας του τμήματος ΤΑ). Μετά τη συζήτηση εκλέχτηκε συντονιστική επιτροπή ΤΑ για την περιφέρεια των Ιονίων.
Την Κυριακή (16/2/2013) στην Τρίπολη στην αίθουσα του ΕΚ, στις 10,30, θα πραγματοποιηθεί η περιφερειακή σύσκεψη της ΤΑ για την περιφέρεια της Πελοποννήσου.Στην συσκεψη θα παρευρεθούν ο Πουλάκης Κώστας (μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και υπεύθυνος για τη ΤΑ), ο Σπύρος Τζόκας (συντονιστής του Τμ. Αυτοδιοίκησης, μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και πρώην Δήμαρχος Καισαριανής) και ο Παναγιώτης Σκούτας (μέλος της Γραμματείας του Τμ. Αυτοδιοίκησης).
Οι συσκέψεις εντάσσονται στο πλαίσιο ενός κύκλου αντίστοιχων διαδικασιών σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, οι οποίες αποσκοπούν αφ’ ενός μεν στην ενίσχυση της συνεργασίας και του συντονισμού των αυτοδιοικητικών δυνάμεων που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αφ’ ετέρου δε στην κατάρτιση των περιφερειακών προγραμμάτων του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου